Üniversite Mahallesi Parkı Açılışa Hazır
Eklenme Tarihi: 16.10.2018 460 Görüntülenme

Üniversite Mahallesi Parkı Açılışa Hazır

Üniversite Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 17.30´da yapılacak törenle hizmete açılacak.

Karabük Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Park" projesi kapsamında Üniversite Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkı açılışı 17 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da gerçekleştirilecek. Açılışa hazır hale gelen çocuk parkında basketbol sahası, çocuk oyun grupları, büyüklere yönelik spor aletleri, vatandaşların rahat soluk alabileceği dinlenme alanları ile kamelyalar olacak. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili açılışı yapılacak çocuk parkına tüm halkımızı davet etti.

Kar Küreme ve Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor

17.01.2019 16 Görüntülenme

Dün gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışının ardından Karabük Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı.

Başkan Vergili Yeni Dönem Yeni Projelerini Açıkladı

16.01.2019 368 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili meydanlara adeta fırtına gibi döndü. Yoğun ilgi nedeniyle salona sığmayan davetli topluluğuna hitap eden Başkan Vergili; “Karabük’ün önümüzdeki 50 yılını inşa etmek için 5 yıllık programla yola çıktık. Bu yolda bizlerle birlikte olun, bizlerden dualarınızı esirgemeyin, bizde sizler için ne gerekiyorsa gece gündüz tamamlayıp Karabük’ün 50 yılını inşa etmiş olalım” dedi.

Başkan Vergili Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

14.01.2019 44 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensupları bir araya geldi.