Üniversite Mahallesi Parkı Açılışa Hazır
Eklenme Tarihi: 16.10.2018 363 Görüntülenme

Üniversite Mahallesi Parkı Açılışa Hazır

Üniversite Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 17.30´da yapılacak törenle hizmete açılacak.

Karabük Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Park" projesi kapsamında Üniversite Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkı açılışı 17 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da gerçekleştirilecek. Açılışa hazır hale gelen çocuk parkında basketbol sahası, çocuk oyun grupları, büyüklere yönelik spor aletleri, vatandaşların rahat soluk alabileceği dinlenme alanları ile kamelyalar olacak. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili açılışı yapılacak çocuk parkına tüm halkımızı davet etti.

Safranbolu Emekliler Derneği’nden Başkan Vergili’ye Ziyaret

13.11.2018 22 Görüntülenme

Safranbolu Emekliler Derneği Şube Başkanı Saim Tiryaki ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Afganistan Cumhurbaşkanlığı Gençlerden ve Spordan Sorumlu Danışmanı Mahmutoğlu’ndan, Başkan Vergili’ye Ziyaret

13.11.2018 15 Görüntülenme

Afganistan Cumhurbaşkanlığı Gençlerden ve Spordan Sorumlu Danışmanı Nurullah Mahmutoğlu, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ederek, hediye takdim etti.

Başkan Vergili’den Vali Sayın Gürel’e Hayırlı Olsun Ziyareti

13.11.2018 21 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Vali Sayın Fuat Gürel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.