Üniversite Mahallesi Parkı Açılışa Hazır
Eklenme Tarihi: 16.10.2018 560 Görüntülenme

Üniversite Mahallesi Parkı Açılışa Hazır

Üniversite Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 17.30´da yapılacak törenle hizmete açılacak.

Karabük Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Park" projesi kapsamında Üniversite Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkı açılışı 17 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da gerçekleştirilecek. Açılışa hazır hale gelen çocuk parkında basketbol sahası, çocuk oyun grupları, büyüklere yönelik spor aletleri, vatandaşların rahat soluk alabileceği dinlenme alanları ile kamelyalar olacak. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili açılışı yapılacak çocuk parkına tüm halkımızı davet etti.

Kandil Akşamı Camiler Gül Kokacak

19.04.2019 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ekipleri tarafından Berat Kandili dolayısı ile il merkezindeki tüm camilere gül suyu sıkıldı.

Başkan Vergili’den Berat Kandili Mesajı

18.04.2019 5895 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mancoğlu ve Oğuzkağan´dan Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

17.04.2019 60 Görüntülenme

Karabük Kargaz İşletme Müdürü Cengiz Mancoğlu ve Halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Esra Oğuzkağan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.