Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’dan Başkan Vergili´ye Ziyaret
Eklenme Tarihi: 25.04.2018 121 Görüntülenme

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye nezaket ziyaretinde bulunarak, hediye takdim etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Karabük´te Ramazan Bir Başka Yaşanıyor

23.05.2018 154 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri her gün farklı mahallelerde ayrı bir heyecanla devam ediyor. Şenliklerin bu sefer ki adresi Kartaltepe Mahallesi oldu.

Karabük, Ramazan Eğlenceleri ile Şenleniyor

22.05.2018 232 Görüntülenme

5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Afet Parkında Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

Ramazan Programına 7’den 70’e Çok Sayıda Vatandaş Katıldı

21.05.2018 279 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı dolayısı ile bir ay boyunca düzenlenen programlar, her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Namık Kemal Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde ki programa çocuklar başta olmak üzere mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.