Eklenme Tarihi: 24.04.2018 416 Görüntülenme

Başkanlık Makamına Enes Ünlü Oturdu

Karabük Belediye Başkanlığı Makamına temsili olarak Mevlana İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Enes Ünlü oturdu.

Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şaban Karataş, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muharrem Gök, Öğrenciler; Hüseyin Anıl Gülenç ve Berre Arkutçu Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, makamını okul öğrencilerinden Enes Ünlü’ye teslim etti. Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Enes Ünlü; Karabük için yapılan çalışmalardan memnun olduğunu söyleyerek, parkların çok güzel, mezarlıkların ise çok temiz olduğunu söyledi. Küçük Belediye Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kendilerine armağan ettiği için teşekkür ederek, böylesine önemli bir günde, Belediye Başkanlığı Makamına oturmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Makam ziyareti sonunda, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına kitap hediye etti.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Karabük´te Ramazan Bir Başka Yaşanıyor

23.05.2018 153 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri her gün farklı mahallelerde ayrı bir heyecanla devam ediyor. Şenliklerin bu sefer ki adresi Kartaltepe Mahallesi oldu.

Karabük, Ramazan Eğlenceleri ile Şenleniyor

22.05.2018 232 Görüntülenme

5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Afet Parkında Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

Ramazan Programına 7’den 70’e Çok Sayıda Vatandaş Katıldı

21.05.2018 279 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı dolayısı ile bir ay boyunca düzenlenen programlar, her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Namık Kemal Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde ki programa çocuklar başta olmak üzere mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.